|
|
|
| | An Empress And The Warriors (2008) BG! | |
| | Автор | Съобщение |
|---|
crazymiss Млад герой

Gender:   Брой мнения: 19 Age: 20 Местожителство: София, село Подуене
 | Заглавие: An Empress And The Warriors (2008) BG! Сря Юли 09, 2008 3:18 pm | |
| An Empress And The Warriors / Императрица и воини (2008)  Режисьор : Siu-Tung Ching В ролите : Дони Йен, Кели Чен, Леон Лай Държава : Китай, Хонг Конг Година : 2008 Жанр : Екшън, Драма Субтитри : Български Резюме : Историята се развива в древен Китай, преди обединението, по време на което безброй много кралства водят битка за върховната власт. Принцеса Йан Фей-ер трябва да се възкачи на престола, след като баща й е убит, но Ху Ба изпраща наемни убийци, за да я отстрани... DownloadПП: Този филм ми е в ТОП10 и за това го слагам. Май ще се хареса на всички, понеже има и готини битки  и романтична любов  ENJOY THE MOVIE |
|  | | petardan Посветен

Брой мнения: 88
 | Заглавие: Re: An Empress And The Warriors (2008) BG! Сря Юли 09, 2008 9:42 pm | |
| Вече си казах мнението за този филм в друг пост, съжалявам, но на мен не ми хареса, въпрос на вкус. Но на вас може би ще ви хареса!Гледайте го!!! |
|  | | Ragnos Администратор

Gender:   Брой мнения: 2059 Age: 24 Местожителство: HATE CITY
 | Заглавие: Re: An Empress And The Warriors (2008) BG! Пет Авг 01, 2008 10:38 pm | |
| Много приятно ме изненада този филм, признавам си, съвсем друго очаквах. Общо взето, мисля че имаше за всекиго по нещо - усет за древност, автентична музика за фон, сюжетно пипнат, без китайска авиация, но с атрактивни битки, дори и любовна история. Още повече ми хареса, че са успяли да съберат всичко това в 90 мин., без да го претупат. Срещнах и заченки от ученията на даоизма, които отричат войната във всичките й проявления и ценят живота като най-големият дар от боговете. Доволен съм. Бих му дал оценка 7.5 / 10.
Последната промяна е направена от Ragnos на Пон Фев 08, 2010 12:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|  | | Крал Небесен пратеник

| Заглавие: Re: An Empress And The Warriors (2008) BG! Нед Авг 03, 2008 12:37 pm | |
| Ми не беше лош филмът. Играе друг мой любимец - Дони Йен, като тази му роля и онази от Seven Swords най ми допадат. Иначе играе и в пълни бози - не му запомних името на последния такъв филм, в който партнираше на Джеки Чан. | Spoiler: | | | В "Императрицата", в сцената, когато тръгна да мре, направо ми настръхна козината на врата. |
|

| Заглавие: Re: An Empress And The Warriors (2008) BG! Нед Авг 03, 2008 3:27 pm | |
| | Spoiler: | | | На мен моментът, в който племенника на Краля се настани в трона с онази мазната усмивка, ми се стори страшно въздействащ. И едно по-странично впечатление - това е първият филм в който остриетата отскачаха от стоманените брони, а не минаваха през тях, все едно режат масло. От друга страна плочките на плетените ризници се чупеха, както и трябва да си е. Изглежда сценаристите са се постарали да изглежда колкото се може по-реалистично и до голяма степен са се справили. |
|
|  | | mike28 Модератор

| Заглавие: Re: An Empress And The Warriors (2008) BG! Нед Фев 07, 2010 8:57 pm | |
| Тая тема направо прашясала, 2 години никой не се е разписвал. Днес го почнах, за отбелязване е, че се нуждае от нов превод. | Ragnos написа: | | Общо взето, мисля че имаше за всекиго по нещо - усет за древност, автентична музика за фон, сюжетно пипнат, без китайска авиация... |
За авиацията много бъркаш, има я и то в буквалния смисъл. Изгледах го и се чудя що им трябваше на китайците, 3 години по-късно да правят тая простотия "Мулан", този тук си има всичко, което на недоразумението на Дисни липсва. _________________ "Ако не можеш да намериш истината там, където си, къде другаде смяташ да я търсиш?" Доген
|

| Заглавие: Re: An Empress And The Warriors (2008) BG! Пон Фев 08, 2010 12:12 pm | |
| | mike28 написа: | | Ragnos написа: | | Общо взето, мисля че имаше за всекиго по нещо - усет за древност, автентична музика за фон, сюжетно пипнат, без китайска авиация... |
За авиацията много бъркаш, има я и то в буквалния смисъл. |
Нямам такива спомени, но се радвам, че ще го превеждаш. Ще потърся дали няма някакво НD из нета.  _________________ Every move we make, every step we take - that's the price we pay, every rule we break, every move we fake - that's the price we pay!
|
|  | | Fastuka V.I.P

Брой мнения: 242
 | Заглавие: Re: An Empress And The Warriors (2008) BG! Пон Фев 08, 2010 1:14 pm | |
| Има, ама и на мен този филм изобщо не ми хареса, а съм фен на такъв тип филми. |
|  | | | | An Empress And The Warriors (2008) BG! | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| | |