ИндексЛинк към основния сайтРегистрирайте сеВход

Share | 

An Empress And The Warriors (2008) BG!

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
crazymiss
Млад герой

Libra Goat
Брой мнения: 19
Местожителство: София, село Подуене

ПисанеЗаглавие: An Empress And The Warriors (2008) BG!   Сря Юли 09, 2008 3:18 pm

An Empress And The Warriors / Императрица и воини (2008)

Режисьор : Siu-Tung Ching
В ролите : Дони Йен, Кели Чен, Леон Лай
Държава : Китай, Хонг Конг
Година : 2008
Жанр : Екшън, Драма
Субтитри : Български
Резюме : Историята се развива в древен Китай, преди обединението, по време на което безброй много кралства водят битка за върховната власт. Принцеса Йан Фей-ер трябва да се възкачи на престола, след като баща й е убит, но Ху Ба изпраща наемни убийци, за да я отстрани...

Download

ПП: Този филм ми е в ТОП10 и за това го слагам. Май ще се хареса на всички, понеже има и готини битки и романтична любов Sad ENJOY THE MOVIE
Върнете се в началото Go down
http://hellbound.saitche.com/
petardan
Посветен

Брой мнения: 88

ПисанеЗаглавие: Re: An Empress And The Warriors (2008) BG!   Сря Юли 09, 2008 9:42 pm

Вече си казах мнението за този филм в друг пост, съжалявам, но на мен не ми хареса, въпрос на вкус.
Но на вас може би ще ви хареса!Гледайте го!!!
Ragnos
Администратор

Taurus Dragon
Брой мнения: 2059
Местожителство: HATE CITY

ПисанеЗаглавие: Re: An Empress And The Warriors (2008) BG!   Пет Авг 01, 2008 10:38 pm

Много приятно ме изненада този филм, признавам си, съвсем друго очаквах. Общо взето, мисля че имаше за всекиго по нещо - усет за древност, автентична музика за фон, сюжетно пипнат, без китайска авиация, но с атрактивни битки, дори и любовна история. Още повече ми хареса, че са успяли да съберат всичко това в 90 мин., без да го претупат. Срещнах и заченки от ученията на даоизма, които отричат войната във всичките й проявления и ценят живота като най-големият дар от боговете. Доволен съм.
Бих му дал оценка 7.5 / 10.

Последната промяна е направена от Ragnos на Пон Фев 08, 2010 12:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
http://www.easternspirit.org/
Крал
Небесен пратеник

Брой мнения: 1183
Местожителство: Пущинака

ПисанеЗаглавие: Re: An Empress And The Warriors (2008) BG!   Нед Авг 03, 2008 12:37 pm

Ми не беше лош филмът.
Играе друг мой любимец - Дони Йен, като тази му роля и онази от Seven Swords най ми допадат. Иначе играе и в пълни бози - не му запомних името на последния такъв филм, в който партнираше на Джеки Чан.

Spoiler:

Ragnos
Администратор

Taurus Dragon

ПисанеЗаглавие: Re: An Empress And The Warriors (2008) BG!   Нед Авг 03, 2008 3:27 pm

Spoiler:

mike28
Модератор

Aries Monkey
Брой мнения: 1050
Местожителство: Русе

ПисанеЗаглавие: Re: An Empress And The Warriors (2008) BG!   Нед Фев 07, 2010 8:57 pm

Тая тема направо прашясала, 2 години никой не се е разписвал. Днес го почнах, за отбелязване е, че се нуждае от нов превод.

Ragnos написа:
Общо взето, мисля че имаше за всекиго по нещо - усет за древност, автентична музика за фон, сюжетно пипнат, без китайска авиация...

За авиацията много бъркаш, има я и то в буквалния смисъл. Wink
Изгледах го и се чудя що им трябваше на китайците, 3 години по-късно да правят тая простотия "Мулан", този тук си има всичко, което на недоразумението на Дисни липсва.

Ragnos
Администратор

Taurus Dragon

ПисанеЗаглавие: Re: An Empress And The Warriors (2008) BG!   Пон Фев 08, 2010 12:12 pm

mike28 написа:
Ragnos написа:
Общо взето, мисля че имаше за всекиго по нещо - усет за древност, автентична музика за фон, сюжетно пипнат, без китайска авиация...

За авиацията много бъркаш, има я и то в буквалния смисъл. Wink

Нямам такива спомени, но се радвам, че ще го превеждаш. Ще потърся дали няма някакво НD из нета. Very Happy

Fastuka
V.I.P

Брой мнения: 242

ПисанеЗаглавие: Re: An Empress And The Warriors (2008) BG!   Пон Фев 08, 2010 1:14 pm

Има, ама и на мен този филм изобщо не ми хареса, а съм фен на такъв тип филми.

An Empress And The Warriors (2008) BG!

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Similar topics

-
» Twilight (Здрач) /2008
»  The Attic / Таванът (2008)
» City of Ember / Тайната на скрития град (2008)
» Twilight /Здрач/ (2008)
» Колекция Филми за Вампири [коментари]